Wij zijn gespecialiseerd in:

Binnenklimaat
Droogijsstralen
Stofbeheersing
Technisch
Vloersloop

Naast alle reeds benoemde activiteiten die u kunt lezen op onze website heeft VKS nog een aantal activiteiten die wij u ook niet willen onthouden. VKS begeeft zich constant op nieuwe werkgebieden, zo hebben wij recent onze medewerkers opgeleid om ESD (Electro Static Discharge) ruimten te reinigen. Naast de opleiding van de medewerkers is er ook speciale apparatuur aangeschaft om dit werk kwalitatief en vakkundig uit te voeren.

De werknemers beheersen eveneens het proces van explosievrij ontstoffen, naast deze werkzaamheden staan wij ook ons mannetje op het gebied van stofvrij slopen. Hiervoor wordt het werkgebied afgeschermd van de omgeving en binnen het  afgeschermde werkgebied wordt er gesloopt op een dusdanige wijze dat andere werkprocessen ongehinderd en stofvrij doorgaan.

Technische medewerkers houden zich onder andere bezig met het verwijderen van airco units uit treinstellen en gebouwen, de- en montagewerkzaamheden van technische installaties en koelsystemen en natuurlijk stellen wij deze technische kennis ook beschikbaar voor onze opdrachtgevers en worden onze medewerkers ingezet als hulpmonteurs voor installatiebedrijven.