Uitblinken
Dáár draait het allemaal om bij de onderhoudsspecialist VKS. Gespecialiseerd in het reinigen en saneren van bestaande gebouwen, complexen en infrastructuren gaan wij altijd tot het uiterste in ons streven naar een perfecte dienstverlening. Of het nu gaat om Asbestsanering, Sloop/Bouwsupport, Calamiteiten, Cleaning Building System, Demontage technieken of Reiniging & Onderhoud: alleen het beste is goed genoeg voor onze klant.

Het succes van de VKS formule
Het streven naar een optimale dienstverlening zit in de aard van de onderneming vanaf de oprichting meer dan dertig jaar geleden tot in de huidige samenstelling van directie en projectleiding. De drijfveer om projecten structureel sneller, beter en grondiger aan de pakken, leidt al snel tot complexere opdrachten. De VKS formule blijkt nog steeds een groot succes en het bedrijf groeit nog immer door in omvang.

Vakkennis, Kwaliteit, Service (VKS)
Binnen VKS is een enorme hoeveelheid aan Vakkennis opgebouwd door vele jaren ervaring in complexe opdrachten, goed opgeleide projectleiders en medewerkers en door het doorlopend onderhouden van deze kennis in de praktijk. Kwaliteit in dienstverlening, Kwaliteit in zorg voor mens en milieu, dit vertaalt zich in ons grote pakket behaalde certificaten waaronder ISO 14001 milieu certificaat. Service vertaalt zich binnen VKS in alle situaties van het direct inspelen op noodsituaties bij calamiteiten tot het ontwikkelen van specifieke methodes voor uw reiniging of sanering problematiek.

U bent de ster waar alles om draait!
VKS staat voor Vakkennis, Kwaliteit en Service. Samen met onze gemotiveerde en goed getrainde medewerkers bieden wij passende antwoorden op ál uw reinigings- en onderhoudsvragen. Daarbij zijn onze personeelsleden multi-inzetbaar en maken we op ieder gebied gebruik van het modernste materieel. Op die manier bent u verzekerd dat uw opdrachten klein en groot, eenvoudig en complex, standaard en uitzonderlijk, altijd tot in de details worden geregeld. Dát is ook precies het onderscheid waardoor wij al jaren schitteren in onze branche: wij mogen de absolute uitblinkers zijn, u bent voor ons de ster waar alles om draait!