vks asbest

Wij plegen vaak technisch onderhoud in combinatie met specialistische reiniging. Dagelijkse reinigingswerkzaamheden worden veelal uitgevoerd door de bedrijven of uw werknemers zelf. Bij het plegen van technisch onderhoud in combinatie met specialistische reiniging gaan wij een stap verder. Installaties worden gedeeltelijk ontmanteld door sleutelwerkzaamheden en de achterliggende onderdelen worden hierbij specialistisch gereinigd inclusief een eventuele filterwisseling en overig licht technisch onderhoud. Door deze gedeeltelijke ontmanteling komen wij op plekken die normaal gesproken niet bereikbaar zijn maar wel vervuild zijn.

Na de specialistische reiniging worden de onderdelen weer gemonteerd door onze specialisten en kunt u uw werkprocessen weer hervatten.

Tijdens deze werkzaamheden monitoren wij uiteraard alle eventuele risico’s en de veiligheidsaspecten zodat het proces goed en veilig verloopt. Uiteraard zijn wij in staat om met en voor u een MJP (meerjarenplan) op te stellen zodat u ervan verzekerd bent dat uw installaties altijd in goede schoonmaak technische staat verkeren.