Onderhoud van uw bezit is belangrijk. Daar dragen wij als VKS graag aan bij. Immers, zonder onderhoud treedt er vervuiling op wat meestal leidt tot kostbare defecten en/of storingen.

Wij hanteren hiervoor graag de term 'saneren'.

Saneren betekent letterlijk 'weer gezond maken' en dat is wat wij als professionele ontzorger voor u kunnen betekenen. Het gezond maken, of beter gezegd, het gezond houden van uw objecten.

Tijdens dit onderhoud 'saneren' wij bestaande gebouwen, complexen, fabrieken, binnenklimaatsystemen en overige bijzondere locaties op diverse vlakken. Zorgen dat alles schoon is, storingen worden vermeden en de situaties en werkplekken veilig zijn voor gebruik.

Uiteraard verzorgen wij ook hier alles van A tot Z qua administratie en alles wat er bij nodig is om het proces voor u zorgeloos te laten verlopen.

Uw object, ons projectmanagement!

In bewoonde situaties is communicatie van wezenlijk belang en het is ons alles aan gelegen om eventuele overlast van onze werkzaamheden tot een minimum te beperken. Indien gewenst informeren wij bewoners, gebruikers of omwonenden over onze werkzaamheden zodat er geen verrassingen zijn en wij samen dit project tot een fantastisch einde brengen. Door onze contacten bij diverse instanties zijn wij in staat om snel en slagvaardig op te treden.

Sloop en demontage

Regelmatig gaan wij een stap verder dan saneren. Wij zijn dan ook actief op het gebied van sloop en demontage. Voor grootschalige sloopwerkzaamheden maken...

Technisch onderhoud

Wij plegen vaak technisch onderhoud in combinatie met specialistische reiniging. Dagelijkse reinigingswerkzaamheden worden veelal uitgevoerd door de...

Specialistische reiniging

Wij laten uw gebouw, object of installatie er van binnen en buiten weer als nieuw uitzien zelfs inclusief HACCP als dat gewenst is. Ongeacht de opdracht...