Wij zijn gespecialiseerd in:
Asbestcalamiteit
Brandschades
Reiniging
Gevaarlijke stoffen

UITBLINKERS IN SNELHEID EN EFFICIËNTIE

VKS Calamiteiten heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week diverse teams paraat om u in geval van nood direct van dienst te zijn. Met schadebeperkende maatregelen en het gecontroleerd en verantwoord opruimen van milieubelastende stoffen zoals oliën, vetten, zuren en asbest. Snelheid en efficiëntie zijn de pijlers die van VKS Calamiteiten een begrip hebben gemaakt.

Snelle inzet van het totale VKS dienstenpakket
Na ons accurate optreden in spoedeisende situaties kunt u ons ook inschakelen voor opruim-, reconditionerings-, lichte bouwwerkkundige en schilderwerkzaamheden. VKS Calamiteiten blinkt uit in een snelle inzet van het veelzijdige dienstenpakket van de totale VKS organisatie.

Schadebeperkende maatregelen
Na brand, water of ander calamiteiten kunnen wij in overleg met gedupeerden, experts, en verzekeraars een zo realistisch mogelijk plan maken om u zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Ook voor huishoudelijke schades zijn wij erop ingericht om samen met gedupeerde die zaken te reconditioneren die voor u van emotionele waarde zijn. Wij beschikken over de modernste technologie en locaties waar uw inboedel met zorg kan worden gereconditioneerd.